2014. január 11., szombat

The murderous kiss ~Bezárt~

Egy kis Larry Stylinson....remélem szeretitek! ;)


http://themurderouskiss.blogspot.hu

Szerzője: ~camille


The murderous kiss - A gyilkos csókLondon városában két, igen különös tagokból álló klán pusztítja az ártatlan, mit sem sejtő halandókat. A legtöbben még a csoportok létezéséről sem tudnak, akik pedig mégis ismerik, vagy csupán hallottak már a Fekete és a Vörös klánról, naivan azt hiszik, hogy elzüllött fiatalokból álló, piti bűnözőket takar e két név. Hitegetik magukat, hogy ez a két csapat semmi veszélyt nem rejt és legvadabb álmaikban sem gondolnák, hogy a klánok tagjai kíméletlen szörnyetegek. Pedig a legkegyetlenebb gyilkosokat foglalja magában a Fekete és a Vörös klán. Ugyanis démonok. Démonok, akik az emberi lelkekkel táplálkoznak.
Egyetlen csókkal képesek ölni. A démon-csók lassan, fájdalmasan fosztja meg a szörny áldozatát az élettől. 

A míg az emberekre egyszerű prédaként tekintetek, egymásra ellenségként. A viszály állandó és csillapíthatatlan, ami évtizedek óta tart.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Érdekelne a bllg, viszont csak meghívott személyek olvashatják. Hogyan tudnám elolvasni? Vagy meghívót szerezni?
    Válaszodat előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) A szerzőtől tudsz szerezni, de az is lehet, hogy csak az oldal kinézetén változtat valamit. :) De, ha nem, akkor komolyan nem értem mi lelte az írókat :/ Egy csomóan bezárták a blogukat :(

      Törlés