2014. február 15., szombat

Sister

Megnéztem a blognak a trailerét, és valami eszméletlen!!! Bár a blogot még nem olvastam el, de egész jónak tűnik, ezért kiteszem ide. :) Szerintem ilyen Twisted féle blog lehet... Ja, és ez is egy fordítás.

Tovább jó olvasást!
F.

http://sisterhuhsff.blogspot.hu


A történet...Az események kibontakoznak Londonban. Egy országban, amely a versenyzésről híres. Ennek a játéknak két Csillaga van. Harry Styles - fiatal, vonzó, bunkó fiú, és Ben Marshall- veszélyes, kegyetlen 'maffiózó'. A nézeteltérés véres összecsapássá alakul, amikor Marshall kárt tesz Harry családjában. Harry készen áll, hogy minden szükséges lépést megtegyen, hogy elpusztítsa Ben-t. Készen áll mindenre, nem fog megállni. De minden megváltozik, amikor Harry szerelmes lesz Katherinne-be, a véres ellenségének húgába.9 megjegyzés:

 1. Jó ég! A trailer az valami nagyon jó. Nagyon kiváncsivá tett, remélem a történet is legalább ennyire jó. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is az, engem elsőre meg is fogott (azóta már nem is tudom hányszor néztem meg :D ). A történetet nem tudom milyen mert, nem igazán jött be az oldal kinézete, de hátha Te nem vagy ennyire finnyás és elolvasod. :D Remélem tetszeni fog!

   Törlés
 2. Már alakulóban van az új kinézet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 'ello! :) Remélem nem bántottalak meg! Ahogy megnyitottam az oldalad, és megláttam az új kinézetet, nagyon meglepődtem és az volt az első gondolatom, hogy "Azta!" Most már tuti el fogom olvasni! :D

   Törlés
  2. Szia!:)) Dehogy bántottál meg. Nekem sem tetszett annyira, de sajnos én nem értek annyira ezekhez a design-átalakításokhoz, szóval hagytam, majd úgy döntöttem, hogy rendelek egyet:) Remélem tetszeni fog a történet:)

   Törlés
 3. Hello!! Szeretném tudni, hogy a 'Sister'-nek mikor lesz a következő folytatása?? xx
  #Nojcee

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos fogalmam sincs erről, szerintem inkább a szerzőjét/fordítóját kérdezd meg erről. :)

   Törlés
 4. Küldtem Google+ on egy üzenetet, csak a gépem bekrepált, így félig küldte el :/...
  De erről a blogról lenne szó. Megnyitottam a link- et és mikor megnyitottam azt írta ki, hogy: Ezt a blogot csak meghívott felhasználók olvashatják. Szóval nem tudnál segíteni, hogy hogy tudnám elolvasni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Sajnos ebben én nem tudok segíteni, mivel én csak közzéteszem ezeket a blogokat, és nem ismerem az írójukat. :) Ilyenkor amikor meglátom,hogy bezárt egy blog, én is elszomorodom... :(

   Törlés