2014. február 15., szombat

Sister ~Bezárt~

Megnéztem a blognak a trailerét, és valami eszméletlen!!! Bár a blogot még nem olvastam el, de egész jónak tűnik, ezért kiteszem ide. :) Szerintem ilyen Twisted féle blog lehet... Ja, és ez is egy fordítás.

Tovább jó olvasást!
F.

http://sisterhuhsff.blogspot.hu


A történet...Az események kibontakoznak Londonban. Egy országban, amely a versenyzésről híres. Ennek a játéknak két Csillaga van. Harry Styles - fiatal, vonzó, bunkó fiú, és Ben Marshall- veszélyes, kegyetlen 'maffiózó'. A nézeteltérés véres összecsapássá alakul, amikor Marshall kárt tesz Harry családjában. Harry készen áll, hogy minden szükséges lépést megtegyen, hogy elpusztítsa Ben-t. Készen áll mindenre, nem fog megállni. De minden megváltozik, amikor Harry szerelmes lesz Katherinne-be, a véres ellenségének húgába.



9 megjegyzés:

  1. Jó ég! A trailer az valami nagyon jó. Nagyon kiváncsivá tett, remélem a történet is legalább ennyire jó. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is az, engem elsőre meg is fogott (azóta már nem is tudom hányszor néztem meg :D ). A történetet nem tudom milyen mert, nem igazán jött be az oldal kinézete, de hátha Te nem vagy ennyire finnyás és elolvasod. :D Remélem tetszeni fog!

      Törlés
  2. Már alakulóban van az új kinézet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 'ello! :) Remélem nem bántottalak meg! Ahogy megnyitottam az oldalad, és megláttam az új kinézetet, nagyon meglepődtem és az volt az első gondolatom, hogy "Azta!" Most már tuti el fogom olvasni! :D

      Törlés
    2. Szia!:)) Dehogy bántottál meg. Nekem sem tetszett annyira, de sajnos én nem értek annyira ezekhez a design-átalakításokhoz, szóval hagytam, majd úgy döntöttem, hogy rendelek egyet:) Remélem tetszeni fog a történet:)

      Törlés
  3. Hello!! Szeretném tudni, hogy a 'Sister'-nek mikor lesz a következő folytatása?? xx
    #Nojcee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos fogalmam sincs erről, szerintem inkább a szerzőjét/fordítóját kérdezd meg erről. :)

      Törlés
  4. Küldtem Google+ on egy üzenetet, csak a gépem bekrepált, így félig küldte el :/...
    De erről a blogról lenne szó. Megnyitottam a link- et és mikor megnyitottam azt írta ki, hogy: Ezt a blogot csak meghívott felhasználók olvashatják. Szóval nem tudnál segíteni, hogy hogy tudnám elolvasni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Sajnos ebben én nem tudok segíteni, mivel én csak közzéteszem ezeket a blogokat, és nem ismerem az írójukat. :) Ilyenkor amikor meglátom,hogy bezárt egy blog, én is elszomorodom... :(

      Törlés