2014. szeptember 15., hétfő

5SOS-sorozat ~Bezárt~


http://5sos-series.blogspot.hu/


Kiszámíthatalan ~Befejezett~


 Hannah Evans egy félévet tölt cserediákként Párizsban, és mikor hazaér Sydneybe, lesújtja, hogy mennyi minden megváltozott: a pasija a háta mögött összejött a barátnőjével, az öccse alig szól hozzá, a szülei veszekedni kezdtek, a fura szomszédja pedig időközben bandát alapított és állandóan náluk bömbölnek. A lány a nagynénje lemezboltjában dolgozva próbálja átvészelni a szünetet, de az nem várt meglepetéseket tartogat számára.
 Ashton Irwinnek mindene a zene, mégis lemond róla. Mióta az apja elhagyta őket, megpróbált a lehető legjobb fia lenni az anyjának. Sosem volt kitűnő, de sikerült felvételt nyernie Canberra egyik neves egyetemére. Utolsó Sydneyben töltött vakációját lazulással, zenéléssel és a haverjaival akarja tölteni. Az a találkozás Hannah Evans-szel nem volt tervben. De az élet már csak ilyen: kiszámíthatatlan.







Szakadék~Befejezett~



Lindy szégyellős volt. Calum egyáltalán nem.

Lindy oda volt a művészetekért. Calum inkább a rockért.

Lindy már sokszor csalódott. Calum még sosem volt igazán szerelmes.


 Azt gondolták, ennél jobban nem is különbözhetnének, de jobban hasonlítottak, mint hitték. Minden egy koncerttel, egy csókkal és egy hazugsággal kezdődött. Aztán már nem volt visszaút.





Playboy


Jenna Dewittról azt gondolnád, jobb dolga nem is lehetne: hogy egyedülálló anyja a tenyerén hordozza és ő a baráti társasága legnépszerűbb lánya. Jenna azonban igazi lázadó, és könnyen kihúzza a gyufát az anyjánál. Ám a szankciók nem hatják meg: mikor találkozik Michael Clifforddal, bosszúból flörtölni kezd vele, hiszen a fiú megtestesít mindent, amit az anyja utál: tetkói vannak, fülbevalója, festett haja és zenészként keresi a kenyerét. Michael eleinte nem is sejti, hogy ez az egész csak játék a lány számára, de mikor ráébred, már túl késő: beleesett a csapdájába.



7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nekem nem engedi olvasni, csak ha van olvasói meghívom, de nekem az sajnos nincsen. Nem tudnál meghívni vagy a blog írójának a nevét megadni? Nagyon megköszönném, mert elszeretném olvasni. Puszi Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Biztosan az új történethez készítette az oldal kinézetét. :) Remélem tetszeni fog!

      Törlés
  3. Szia! Nekem nincs olvasói meghívóm és el szeretném olvasni a történeteket. Tudsz segíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos ebben nem tudok segíteni neked, csak a szerző maga. :)

      Törlés
  4. Kaphatnék egy meghívót? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, csak a szerző tud meghívót küldeni, sajnálom, de nem segíthetek! :)

      Törlés