2014. január 16., csütörtök

Unexpected - magyar

http://unexpectedfanfichu.tumblr.com



A 18 éves Samantha Davis kiskorától kezdve a balettra koncentrált és hogy hivatásos táncossá váljon. A legnagyobb rajongója az édesanyja, aki válogatásokra hordja és vágya, hogy híres legyen a lánya, de ahogy nem jut tovább a balett társulat válogatásán, egy új lehetőség nyílik meg előtte. Tudja, hogy az édesanyja nem egyezne bele, ezért hazugságok árán hozza meg élete első döntését. Sosem gondolt bele, mennyi bajt hoz ez a döntés az életében. Ha tudta volna, talán sosem fogadja el az ajánlatot. De ugyanakkor, sosem találkozott volna Vele.

2 megjegyzés:

  1. http://vickiandharry.blogspot.hu Ha esetleg kedvet kapnál, és elolvasnád, annak nagyon örülnék! =) Régóta rabja vagyok az oldaladnak, hasznos, és érdekes olvasnivalókat találtam már! Ha elolvasnád a blogom, és jónak találnád, talán kitehetnéd ezt is. :*
    Viszont egy jól megfogalmazott kritikának is örülnék, ha elvállalnád. Kérlek nálam válaszolj! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem tudom mikor, de egészen biztosan szakítok időt a blogod elolvasására! ;) Nem ígérek jól megfogalmazott kritikát mert, életemben nem írtam még, de azért megpróbálom. Nem olvastam még bele, csak megnyitottam, de a kinézete az oldaladnak fantasztikus! Egyetlen egy tippet adnék: a bejegyzés színét változtasd valami sötétebb színre /esetleg feketére/ mert, így nagyon bele olvad a háttérbe.

      Törlés