2014. április 28., hétfő

Bad & British


http://badandbritish-hun.tumblr.com/


Lea Wilson utálja Harryt.
Harry Styles imádja Leát.
Lea Wilson jó kislány.
Harry Styles pedig a rossz fiú.

Vonzzák egymást az ellentétek?


Gyűlölet és szeretet. Két teljesen különböző szó, különböző jelentéssel. De csak egy vékony vonal választja el a két érzést valaki iránt. Lea Wilson utálja Harry Stylest. Csak úgy ismert, mint az iskola játékosa, aki a rossz fiú, míg Harry Styles szerelmes Lea Wilsonba, a jó kislányba, aki sosem téved a rossz útra. Mikor ez a két út keresztezi egymást, fura dolog veszi kezdetét, eggyé olvad a szeretet és a gyűlölet. Vajon ez a két párosítás tényleg működhet? Vagy a fura viselkedése egyiküknek csak gondolt fog okozni, ami miatt elszakadnak egymástól?

3 megjegyzés:

  1. Szia. Először is imádom ezt a blogot, mert egy csomó történetet mutattál, amit érdemes elolvasni. A bejegyzéseid miatt olvastam el a Laters baby-t, a Vonzódást, Dark-ot, Twisted-et stb. és szerintem nagyon hasznos a blogod.
    Nem tudom, hogy lehet-e, de azért megpróbálom. Én is olvastam egy csomó blogot, és elküldöm egy párnak a linkjét, és ha tetszik, szerintem rakd ki. De csak ha szeretnéd! :) Egyébként csak így tovább, szerintem nagyon hasznos! <3
    http://harrystylesbestlovestory.blogspot.hu/
    http://foreverorneverwithme.blogspot.hu/
    http://1droxfort.blogspot.hu/
    http://positivesoiampregnant.blogspot.hu/
    http://deadlylove4.blogspot.hu/
    http://defectivelove2.blogs/pot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy találtál kedvedre való fanfictionoket. Remélem a többi is tetszeni fog! :) Köszönöm a fanficeket majd elolvasom őket és majd biztosan ki is teszem amelyik tetszeni fog.

      Törlés
  2. Szia. Cserét szeretnék kérni, és ha esetleg van egy kis időd, beleolvasnál a blogomba? http://arielle-faintness.blogspot.hu/

    VálaszTörlés